Melding koffiebonen bijvullen klopt niet

Wanneer je de melding koffiebonen bijvullen krijgt terwijl er nog koffiebonen in het reservoir zitten is dat uiteraard vervelend. De melding komt ongepast omhoog wanneer de maalgraad van de bonenmaler wordt aangepast terwijl de bonenmaler stilstaat. De maalgraad kan alleen aangepast worden wanneer de bonen maler draait. Wanneer deze niet aan het draaien is kan je de maalgraad niet aanpassen!

Stap 1: Hardware
Dit probleem kan verholpen worden door de maalgraad enkele keren van fijn naar grof te draaien terwijl de bonenmaler aan het malen is. Wanneer dit meermaals is uitgevoerd kan je doorgaan naar de software stap.

Stap 2: Software
Door naar instellingen in de koffiemachine te gaan, zie je aan de linkerzijde van het menu de optie machine instellingen. Ga vervolgens naar het kopje 'calibratie'. Vul hier de code 67 --> ok --> 6 --> ok. Mocht je het probleem hierna alsnog ervaren kan je contact met ons opnemen. Geef hierin aan dat je deze handleiding reeds hebt uitgevoerd.